Pillerpall.ee saab kiita!

Mõned päevad tagasi oli meeldiv lugeda Perekool.ee foorumist, et meie teeninduskvaliteediga ollakse väga rahul. Konkreetne teema, kus meid kiideti, asub SIIN:

Kuna kasutajad teevad Perekool.ee foorumis iga päev kümneid (kui mitte sadu) uusi teemasid, siis vanad teemad jäävad väga kiiresti uute teemade tulva alla peitu. See seletab, miks kõik kiitvad postitused sellesse teemasse on tehtud sama päeva loetud tundide  jooksul. Hilisemad külastajad lihtsalt ei leia seda, meie jaoks väga olulist teemat üles :(.

Igatahes täname väga teema algatajat ja vastajaid! On väga meeldiv tõdeda, et kõik vastused on tulnud mitte anonüümselt vaid erinevatelt reaalsetelt kasutajatelt :). Ja on tore saada tagasisidet, et oleme oma ettevõtmisega “õigel teel”.

Jäädvustasin selle meeldiva hetke järeltulevate põlvede tarbeks ka 🙂 :

moz-screenshot-13

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 Comment »

 
  • jaana says:

    Väga hea ja kiire teenindus, kaup tuli paari päevaga kohale ja teenindaja Andres oli väga abivalmis ja asjalik 🙂

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>