Götzi juubelikollektsioon on kohal

Käesolev 2010. on Götzi juubeliaasta. 60 aastat tagasi – 1950. asutasid Marianne ja Franz Götz Saksamaal Rödentalis nukuvabriku, mille nimetasid – Götz Puppenmanufaktur.  Esimesed nukud toodeti paberimassist (paper maché), nende tegijateks olid pereliikmed. Esimesed “kaasaegsed” pehmest plastist nukud tehti 1957. Esimene kollektsionääride nukk (ingl. Artist Doll, sks Künstlerpuppe) sai valmis 1964.

Kiirülevaade Götzi nukuvalikust – kollektsioonides HANNAH, HAPPY KIDZ ja JUST LIKE ME on kõik nukud üleni vinüülist kehadega, seega kõik liigesed liiguvad. Ülejäänud kollektsioonides on nii üleni vinüülist nukke kui ka pehme kehaga nukke, mis on täidetud villa ja/või graanulitega.

Peamised uudised Götzi 2010. tootevalikus:

- Götzi mängunukkude kõige kallim seeria, mis siiani kandis nime Sarah, on alates sellest aastast ümber nimetatud Hannah’ks.  Loomulikult on Saaradel-Hannadel uued soengud, aksessuaarid ja kostüümid. Näiteks Party-Sarah asemel on nüüd Rockstar Hannah jne.

- uus sari BABY PURE, mõeldud kõige noorematele (0+) – pehmed aga samas orgaanilised materjalid, nukke võib pesta pesumasinas (tsentrifuugida ei soovita!), 22 ja 33 cm. Seda sarja Götz veel ei tarni, loodame seda pakkuda paari kuu pärast.

-  uus sari COSY AQUINI (33 cm) – neil nukkudel on graanulitega täidetud pehmed kehad, mõnus kaissu võtta ja saab ka vannitada.  Spetsiaalsed täidisegraanulid ei lase nukul põhja vajuda ja peale vanni kuivab nukk kiiresti. Ka seda sarja Götz veel ei tarni, loodame  paari kuu pärast.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>